Fred Bratvogel: Zeg het met muziek !


Op deze website treft u informatie over mij en mijn KEYBOARD optredens.
Attentie : op smartphones is website iets minder volledig zichtbaar. 
 
De optredens zijn ontstaan (in Zeeland) en vinden nog steeds plaats voornamelijk binnen zorginstellingen voor ouderen of seniorenclubs: de bekende ´liedjes van toen' afgewisseld met all time hits (evergreens), licht klassiek, musical, swing, jazz, operette enz. Mijn muziek is geen 'afspelen', maar wordt werkelijk live gespeeld (geen zang) en de kosten: budgetvriendelijk! 
 
Het kan gaan om passende achtergrondmuziek rond een diner, thema of evenement. Of bijvoorbeeld een meezingmiddag en natuurlijk ook in de sfeer van Sint en Kerst. In de afgelopen jaren is ook ervaring opgedaan in het muzikaal begeleiden van zang, koren, een cabaretgroepje en mensen met een beperking.  
 
Na mijn verhuizing in 2021 naar Gelderland is een nieuwe muzikale samenwerking ingezet met Marijke Bruin (zang), onder de naam: Duo Haagse Hopjes!  Website: www.duohaagsehopjes.nl  Zo kan instrumentaal en zang mooi samengaan en aangeboden worden. Daarnaast werd ik toetsenist in de (eigen liedjes!) Band Blauw uit Voorthuizen. Website: www.bandblauw.nl
 
Als orgelliefhebber (zo begon het ooit) heb ik op deze website ook informatie opgenomen over ORGELS en dan met name het theaterorgel, het hammondorgel en electronische orgels. Het zogeheten populaire genre. Van hieruit is veel inspiratie gehaald voor mijn muzikale ontwikkeling. 
 
Naast de optredens in mijn directe omgeving blijf ik graag terugkomen in Zeeland en is ook elders mijn inzet bespreekbaar! 
 


Met MUZIKALE groeten,

Afbeelding invoegen

Fred Bratvogel
 
Telefoon : 06-13846416
Email :  fredbravo@xs4all.nl